Logga in
Användarnamn:
Lösenord:
Sök
Produkter
Alternativ

 

Kn Kontor AB

KN Kontor AB startades 1995 av Kjell Nyberg, som har varit i branschen i över 25 år. Vår affärsidé är att kunden ska ha allt under ett och samma tak för sitt företag som kontorsmaterial, trycksaker , profilkläder, arbetskläder och presentreklam. Att du har högkvalitativa produkter för kontoret till rätt pris, levererat i tid och god service är de viktigaste för oss!

Vi jobbar miljömedvetet, tillsammans med våra leverantörer återvinner vi t.ex. bläckpatroner, toner och trummor. Prata med din säljare, han/hon kan berätta mer!

Snabba och säkra leveranser

När du beställer hos oss får du varorna nästkommande vardag om du lägger ordern innan 13.00. Om du har riktigt bråttom kan vi i de flesta fall leverera med bud så att du har varorna inom tre timmar (Gäller Stockholm-Uppsala området).

Skåpservice

Med vår skåpservice riskerar ni aldrig att stå utan något när ni verkligen behöver det. Säljarna besöker er regelbundet och ser till att rätt produkter finns hos er. Kontakta oss för mer information om Kn Kontors skåpservice och andra skräddarsydda tjänster vi kan erbjuda ert företag.